Klanten beoordelen ons met een

NVI Incasso Keurmerk voor IncassoJuristen.nl

IncassoJuristen.nl heeft op 13 juli 2020 het Incasso Keurmerk van de NVI ontvangen. Dit is een belangrijke bevestiging van de branchevereniging dat wij op een betrouwbare, verantwoorde manier incasseren. De zekerheid die IncassoJuristen.nl aan klanten biedt, heeft daarmee een officieel karakter gekregen.

Let op: in april 2022 is de naam IntoCash.nl veranderd naar IncassoJuristen.nl. Deze naamswijziging wordt binnenkort ook doorgevoerd op de website van de NVI en de NVRA.

Wat is het belang van het Incasso Keurmerk voor jou als klant?

Het inschakelen van een incassobureau doe je niet zomaar. De relatie tussen jou en de debiteur staat onder druk doordat een schuld niet is betaald. Het Incasso Keurmerk biedt extra zekerheid dat jouw debiteur correct wordt benaderd. We zorgen ervoor dat de schuld van de debiteur niet verder oploopt en dat de (zakelijke) relatie in stand blijft.

Wanneer wordt dit NVI-keurmerk toegekend?

Het Incasso Keurmerk wordt toegekend aan incassobureaus die voldoen aan de regels en normen van het NVI (Nederlandse Vereniging van Incasso-Ondernemingen). Deze incassobureaus onderscheiden zich van de vele andere incassobureaus die het keurmerk niet dragen.

Wat betekent de ontvangst van dit keurmerk?

Het Incasso Keurmerk bevestigt onze verantwoorde incasseringswijze. Een werkwijze die bij onze klanten al bekend was, maar nu ook officieel is geregistreerd. 

Meer over het NVI Incasso certificaat

Meer weten over het NVI- Incassocertificaat? Lees meer op de website van de NVI.

Jelle Jonker IntoCash - Profielfoto
Geplaatst op 9 september 2020
Jelle Jonker
Incassospecialist en jurist

Stuur jij regelmatig facturen? Meld je aan en blijf bij.

Nieuwe incassowetgeving  ✔ Relevante adviezen Vonnissen in facturatie. Dit behandelen we in onze maandelijkse nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Start chatgesprek
Stuur een bericht