Klanten beoordelen ons met een

Ontvangen! Wij pakken het op.

We kunnen nog meer voor je doen. We hebben ruim 15 jaar juridische ervaring en helpen je graag.

Juridische brief opstellen

Wij kunnen een juridische brief voor je opstellen die je méér rechtszekerheid biedt. Een brief die de juiste betalingsprikkel geeft aan de debiteur. Uiteraard met respect voor die debiteur.

Juridisch advies

Wij zijn specialisten op het gebied van huren, wonen en incasso. Welke vraag je ook hebt, wij geven juridisch advies op maat. Onze ervaren juristen helpen je verder.

Laatste reviews

Joost Baerveldt

2/ 10
29 november 2022

1e klass flapdrollen. Ik belde dit bedrijf op en hield mijn casus voor. De arrogante cowboy aan de andere kant van de lijn 'ging dit varkentje wel even wassen'. Dossier ingediend, debiteur ingelicht dat betaling via het incasssobureau moest etc etc.na twee weken een mailltje van de 'hooggeleerde heer drs. ACM Jonker' (geen jurist dus), dat het juridisch te ingewikkeld was en deze flapdrollen daar geen kennis van hebben. Konden me niet helpen. Ze zoeken alleen makkelijke gevallen, waar ze makkelijk geld aan kunnen verdienen. Doen geen poging een kennelijk wat ingewikkelder dossier op te pakken. Zetten op mijn dossier geen jurist in. Logisch dat je dan faalt als incassobureau. Ik had ook mogen verwachten dat ze geen telefoniste zouden inzetten.100% flapdrollen die geen verstand hebben van inning. beter met een grote boog omheen gaan. 1 ster is overtrokken, maar minder kon niet.NB: gevolg van de houding van dit "incassobureau" is dat mijn debiteur nu op z'n handen gaat zitten. De zaak is daarmee danig verergerd. Zie onderstaand commentaar: er wordt niets gedaan alsnog de schade te repareren. cowboys zijn het.

Mer B

10/ 10
17 november 2022

Juliette Versteegh

10/ 10
4 november 2022

Echt een super bedrijf! Ze nemen echt de tijd om klanten te blijven benaderen tot er over gegaan word op betaling! Het heeft even geduurd bij mij voor de klant alles had betaald, maar dankzij incassojuristen wel alles terug gekregen en koste me niets! Heel tevreden!!

Start chatgesprek
Stuur een bericht