Klanten beoordelen ons met een

No cure no pay incassobureau IncassoJuristen.nl – 15 jaar ervaring

Jouw debiteur betaalt niet. Hierdoor kan jij financieel in de problemen komen. IncassoJuristen.nl is een no cure no pay incassobureau. Wij gaan meteen voor je aan de slag. De debiteur betaalt. Jij betaalt ons niets.

Voordelen IntoCash

  • Juristen met minimaal 5 jaar proceservaring
  • No cure no pay: geen abonnementskosten, dossierkosten of provisie
  • Transparant werkwijze: 24/7 inzage in jouw dossier

IntoCash vordert het geld waar jij recht op hebt snel voor je terug. Op een minnelijke manier, met oog voor de debiteur. In 90% van de gevallen kunnen we een rechtszaak voorkomen. Hierdoor blijft de (zakelijke) relatie met jouw debiteur intact.

Waar kunnen wij jou nog meer mee helpen?

Laatste reviews

Thomas Hansen

2/ 10
27 juni 2024

Initieel goede indruk, echter de opvolging en communicatie is erg nalatig. We hebben een schuldenaar betreffende ongeveer 1250 euro, en intocash deed de communicatie betreft een schuldregeling initieel prima.Echter, zij kwam in de schuldsanering, geen woon situatie etc,. we zitten nu in een situatie waar we al 3 jaar op ons geld wachten, en intocash lijkt weinig opvolging te doen richting de schuldsanering om updates te vragen wat de huidige situatie van onze schuldenaar is.En, "als" daar ooit verbetering in komt, zouden we slechts een kleine 300-400 euro kunnen verwachten omdat de persoon in kwestie niet justitieel vervolgt kan worden,. ruimte voor verbetering dus, en hopelijk dat er binnenkort nog wat beweging in kan komen, want dat geld hebben we liever in eigen zak dan die van de schuldenaar.Het is begrijpelijk dat intocash daar weinig aan kan doen - zo is het per wet nu eenmaal geregeld (criminelen worden beter beschermd dan de gewone burger), echter zou het wel fijn zijn geweest om in de afgelopen 2 jaar iets van updates te hebben gehad betreft de situatie. (Of de komende 4 - aangezien het traject nog waarschijnlijk iets langer zal duren)Bij verdere navraag - nul reactie, nul updates. Alsof ze van de bodem met je geld zijn vertrokken. Raar bedrijf.

Georg Bröring

10/ 10
5 april 2024

Snelle en effectieve afhandeling van mijn vordering.

Marianne Huizinga

10/ 10
7 maart 2024

Professioneel en vriendelijk met zeer goede resultaten

Start chatgesprek
Stuur een bericht