Klanten beoordelen ons met een

No cure no pay incassobureau IncassoJuristen.nl – 15 jaar ervaring

Jouw debiteur betaalt niet. Hierdoor kan jij financieel in de problemen komen. IncassoJuristen.nl is een no cure no pay incassobureau. Wij gaan meteen voor je aan de slag. De debiteur betaalt. Jij betaalt ons niets.

Voordelen IntoCash

  • Juristen met minimaal 5 jaar proceservaring
  • No cure no pay: geen abonnementskosten, dossierkosten of provisie
  • Transparant werkwijze: 24/7 inzage in jouw dossier

IntoCash vordert het geld waar jij recht op hebt snel voor je terug. Op een minnelijke manier, met oog voor de debiteur. In 90% van de gevallen kunnen we een rechtszaak voorkomen. Hierdoor blijft de (zakelijke) relatie met jouw debiteur intact.

Waar kunnen wij jou nog meer mee helpen?

Laatste reviews

Anton Rietveld

10/ 10
14 maart 2023

Een zeer positieve ervaring met deze professionals. Goede informatieverstrekking, en wonderwel snel resultaat, temeer nu de debiteur in casu met grote stelligheid liet weten beslist niet tot enige betaling over te zullen gaan. Een week, misschien een dag of tien nadat Incassojuristen de zaak in behandeling had, stond het bedrag op onze rekening. Dus de volgende keer bij wanbetalers is de keuze niet moeilijk, Incassojuristen is zeer aan te raden!

anonymous

10/ 10
14 maart 2023

Een zeer positieve ervaring met deze professionals. Goede informatieverstrekking, en wonderwel snel resultaat, temeer nu de debiteur in casu met grote stelligheid liet weten beslist niet tot enige betaling over te zullen gaan. Een week, misschien een dag of tien nadat Incassojuristen de zaak in behandeling had, stond het bedrag op onze rekening. Dus de volgende keer bij wanbetalers is de keuze niet moeilijk, Incassojuristen is in zo'n geval zeer aan te raden!


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Cody Slingerland

10/ 10
23 februari 2023

Goed geregeld. Geen verborgen kosten & goede service. Het geld stond binnen 5 dagen na aanvang op mijn rekening.

Start chatgesprek
Stuur een bericht