Klanten beoordelen ons met een

Uitgelichte reviews

Klanten beoordelen ons met een

Klantbehoud, duidelijke advies, geen verborgen kosten of verrassingen en alles online.


P. Sitaram

FunX Radio

Prima partij, die altijd de incasso zaken netjes heeft opgepakt en afgehandeld.


Rob

Youwe

Snelle en adequate afhandeling van je vordering, ook als dit tot een dagvaarding en een rechtszaak komt.


Pascale

Online Accountants MKB

Mijn ervaring met IncassoJuristen.nl is goed, vriendelijke mensen, geven heldere uitleg en doen wat zij zeggen.


Van Gils

SnelStart Software

Eenvoudige verwerking en communicatie van en inzake dossiers.


Hanneke

Honeymoonshop

Bijzonder tevreden over jullie mate van dienstverlening.


Edwin

Rotsvast

Alle reviews

Garage van Deursen

10/ 10
28 april 2022

Fijne samenwerking, duidelijke uitleg, doelgericht en efficiënt.

J PB

10/ 10
25 april 2022

Ontzettend bedankt voor de snelle en goede service. Binnen 3 dagen eindelijk mijn geld terug gekregen van een webshop die na 2,5 maand nog niks had geleverd.

Eelco R

10/ 10
8 april 2022

Eelco

9/ 10
8 april 2022

Snel en effectief! Zou het zo weer gebruiken


Zou u IncassoJuristen.nl aanbevelen? Ja

Zoey Baden

10/ 10
22 maart 2022

Na een wanbetaler waar ik geen raad mee wist, IntoCash in de arm genomen. Zij hebben hebben mij van A tot Z begeleid en geholpen om zo toch mijn verdiensten te krijgen. Fijn dat er mensen zijn die de juiste wegen weten en daarmee mij geholpen hebben. Top bedrijf met fijne mensen die van wanten weten en je persoonlijk bij staan.

Gerard Bongers

10/ 10
22 maart 2022

Gemakkelijke en overzichtelijke platform om de dossiers te beheren en te bekijken. Correcte en snelle communicatie. Kortom dik tevreden over IntoCash en aanrader voor de toekomst

Medisch Centrum Spoorlaan

10/ 10
9 maart 2022

Snel met goede inzichtelijkheid via portaal


Zou u IncassoJuristen.nl aanbevelen? Ja

leon

7/ 10
21 februari 2022

Intocash heeft me ontzorgd bij de vordering waar ik als leek in vastliep. Het is ook fijn dat de kosten door Intocash op de tegenpartij worden verhaald.


Zou u IncassoJuristen.nl aanbevelen? Ja

Start chatgesprek
Stuur een bericht