Klanten beoordelen ons met een

Juridisch advies

Je hebt een conflict. Een rechtszaak wil je het liefste voorkomen. IncassoJuristen.nl geeft je nuchter juridisch advies en inzicht in je rechtspositie. Al vanaf € 95.

Ontvang juridisch advies van IncassoJuristen.nl

 • Weet hoe sterk je staat
 • Ontdek juridische haalbaarheid
 • Ken jouw vervolgstappen
 • Alleen hoogopgeleide juristen

Welk juridisch advies geeft IncassoJuristen.nl?

Bij IncassoJuristen.nl zijn we gespecialiseerd in betalings- en contractkwesties. Maar ook voor andere juridische adviezen kun je bij ons terecht. Enkele voorbeelden.

 • Een leverancier levert niet
  Een reeds betaalde bestelling wordt niet geleverd. Wat zijn jouw rechten?
 • Je hebt een conflict met een aannemer
  Je aannemer levert slecht werk. Waar heb je recht op?
 • Een kennis betaalt de lening niet terug
  Je wilt het geld waar je recht op hebt. Maar de relatie niet beschadigen. Wat dan?

Daarom advies van IncassoJuristen.nl

 • 9,1 / 10 waardering (935 reviews)
 • 90% zonder rechtszaak opgelost
 • Betrouwbaar: NVI-keurmerk
 • No-cure-no-pay incasso

Hoe werkt het?

 1. Upload je documenten.
 2. Een gespecialiseerde jurist beoordeelt jouw dossier.
 3. Je ontvang een adviesrapport met je positie, kansen en mogelijheden.
 4. Vragen? Bespreek het adviesrapport met de jurist.

Kosten juridisch advies

 • Je ontvangt al een gedetailleerd adviesrapport vanaf € 95 exclusief btw.
 • Soms ligt de prijs hoger. Dit hangt af van het onderwerp. Sommige conflicten zijn namelijk juridisch complexer dan andere conflicten.
 • Na het indienen van jouw documenten ontvang je de prijs.
 • Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag.

Ik weten waar ik juridisch sta

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in procedures bij de rechtbank, het geven van juridisch advies en incassokwesties. Onze ervaren juristen geven je advies wanneer je vastloopt in conflictsituaties.

Rechtszaak starten?

Heeft het nut om een rechtszaak te starten? Soms wel. En soms niet. Als een proces minnelijk kan worden opgelost, heeft dat de voorkeur. Maar soms is een rechtszaak noodzakelijk. Onze juristen hebben ruime ervaring met het voeren of schikken van rechtszaken. Wij kunnen je eerlijk aan- of afraden om een rechtszaak te starten.

Onze juristen kunnen je eerlijk aan- of afraden om een rechtszaak te starten.

Rechtszaak aanspannen

Raden onze juristen aan om een rechtszaak te starten? Ook dan kunnen wij jou verder helpen. Onze juristen hebben ruim 10 jaar proceservaring.

Wij stellen eerst een dagvaarding op. Hiermee wordt de debiteur voor de rechter gedaagd. De dagvaarding wordt door een deurwaarder bij de debiteur afgeleverd. Onze juristen stellen ook de conclusies en aktes op en participeren in zittingen bij het kantongerecht.

Wat kost een rechtszaak?

Soms is het aanspannen van een rechtszaak de enige optie. Maar wat kost dat? Op de pagina kosten rechtszaak zetten we de kosten helder op een rij. Goed om te weten: onze juristen voeren de rechtszaak tegen een vast tarief. Ongeacht de duur van de rechtszaak of de hoeveelheid werk. Zo weet je dus dat ons juridische advies eerlijk en objectief is.

Onze juristen voeren de rechtszaak tegen een vast tarief. Ongeacht de duur van de rechtszaak of de hoeveelheid werk.

Juridisch advies nodig?

Wil je juridisch advies ontvangen? Of een andere juridische vraag stellen? Upload jouw documenten of neem contact met ons op. Wij bekijken vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen.

Laatste reviews

Anton Rietveld

10/ 10
14 maart 2023

Een zeer positieve ervaring met deze professionals. Goede informatieverstrekking, en wonderwel snel resultaat, temeer nu de debiteur in casu met grote stelligheid liet weten beslist niet tot enige betaling over te zullen gaan. Een week, misschien een dag of tien nadat Incassojuristen de zaak in behandeling had, stond het bedrag op onze rekening. Dus de volgende keer bij wanbetalers is de keuze niet moeilijk, Incassojuristen is zeer aan te raden!

anonymous

10/ 10
14 maart 2023

Een zeer positieve ervaring met deze professionals. Goede informatieverstrekking, en wonderwel snel resultaat, temeer nu de debiteur in casu met grote stelligheid liet weten beslist niet tot enige betaling over te zullen gaan. Een week, misschien een dag of tien nadat Incassojuristen de zaak in behandeling had, stond het bedrag op onze rekening. Dus de volgende keer bij wanbetalers is de keuze niet moeilijk, Incassojuristen is in zo'n geval zeer aan te raden!


Zou u Intocash aanbevelen? Ja

Cody Slingerland

10/ 10
23 februari 2023

Goed geregeld. Geen verborgen kosten & goede service. Het geld stond binnen 5 dagen na aanvang op mijn rekening.

Start chatgesprek
Stuur een bericht