Klanten beoordelen ons met een

Juridisch advies

Je hebt een conflict. Een rechtszaak wil je het liefste voorkomen. IncassoJuristen.nl geeft je nuchter juridisch advies en inzicht in je rechtspositie. Al vanaf € 95.

Ontvang juridisch advies van IncassoJuristen.nl

 • Weet hoe sterk je staat
 • Ontdek juridische haalbaarheid
 • Ken jouw vervolgstappen
 • Alleen hoogopgeleide juristen

Welk juridisch advies geeft IncassoJuristen.nl?

Bij IncassoJuristen.nl zijn we gespecialiseerd in betalings- en contractkwesties. Maar ook voor andere juridische adviezen kun je bij ons terecht. Enkele voorbeelden.

 • Een leverancier levert niet
  Een reeds betaalde bestelling wordt niet geleverd. Wat zijn jouw rechten?
 • Je hebt een conflict met een aannemer
  Je aannemer levert slecht werk. Waar heb je recht op?
 • Een kennis betaalt de lening niet terug
  Je wilt het geld waar je recht op hebt. Maar de relatie niet beschadigen. Wat dan?

Daarom advies van IncassoJuristen.nl

 • 9,1 / 10 waardering (935 reviews)
 • 90% zonder rechtszaak opgelost
 • Betrouwbaar: NVI-keurmerk
 • No-cure-no-pay incasso

Hoe werkt het?

 1. Upload je documenten.
 2. Een gespecialiseerde jurist beoordeelt jouw dossier.
 3. Je ontvang een adviesrapport met je positie, kansen en mogelijheden.
 4. Vragen? Bespreek het adviesrapport met de jurist.

Kosten juridisch advies

 • Je ontvangt al een gedetailleerd adviesrapport vanaf € 95 exclusief btw.
 • Soms ligt de prijs hoger. Dit hangt af van het onderwerp. Sommige conflicten zijn namelijk juridisch complexer dan andere conflicten.
 • Na het indienen van jouw documenten ontvang je de prijs.
 • Pas na jouw akkoord gaan we aan de slag.

Ik weten waar ik juridisch sta

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in procedures bij de rechtbank, het geven van juridisch advies en incassokwesties. Onze ervaren juristen geven je advies wanneer je vastloopt in conflictsituaties.

Rechtszaak starten?

Heeft het nut om een rechtszaak te starten? Soms wel. En soms niet. Als een proces minnelijk kan worden opgelost, heeft dat de voorkeur. Maar soms is een rechtszaak noodzakelijk. Onze juristen hebben ruime ervaring met het voeren of schikken van rechtszaken. Wij kunnen je eerlijk aan- of afraden om een rechtszaak te starten.

Onze juristen kunnen je eerlijk aan- of afraden om een rechtszaak te starten.

Rechtszaak aanspannen

Raden onze juristen aan om een rechtszaak te starten? Ook dan kunnen wij jou verder helpen. Onze juristen hebben ruim 10 jaar proceservaring.

Wij stellen eerst een dagvaarding op. Hiermee wordt de debiteur voor de rechter gedaagd. De dagvaarding wordt door een deurwaarder bij de debiteur afgeleverd. Onze juristen stellen ook de conclusies en aktes op en participeren in zittingen bij het kantongerecht.

Wat kost een rechtszaak?

Soms is het aanspannen van een rechtszaak de enige optie. Maar wat kost dat? Op de pagina kosten rechtszaak zetten we de kosten helder op een rij. Goed om te weten: onze juristen voeren de rechtszaak tegen een vast tarief. Ongeacht de duur van de rechtszaak of de hoeveelheid werk. Zo weet je dus dat ons juridische advies eerlijk en objectief is.

Onze juristen voeren de rechtszaak tegen een vast tarief. Ongeacht de duur van de rechtszaak of de hoeveelheid werk.

Juridisch advies nodig?

Wil je juridisch advies ontvangen? Of een andere juridische vraag stellen? Upload jouw documenten of neem contact met ons op. Wij bekijken vrijblijvend wat we voor je kunnen betekenen.

Laatste reviews

Joost Baerveldt

2/ 10
26 november 2022

1e klass flapdrollen. Ik belde dit bedrijf op en hield mijn casus voor. De arrogante cowboy aan de andere kant van de lijn 'ging dit varkentje wel even wassen'. Dossier ingediend, debiteur ingelicht dat betaling via het incasssobureau moest etc etc.na twee weken een mailltje van de 'hooggeleerde heer drs. ACM Jonker' (geen jurist dus), dat het juridisch te ingewikkeld was en deze flapdrollen daar geen kennis van hebben. Konden me niet helpen. Ze zoeken alleen makkelijke gevallen, waar ze makkelijk geld aan kunnen verdienen. Doen geen poging een kennelijk wat ingewikkelder dossier op te pakken. Zetten op mijn dossier geen jurist in. Logisch dat je dan faalt als incassobureau. Ik had ook mogen verwachten dat ze geen telefoniste zouden inzetten.100% flapdrollen die geen verstand hebben van inning. beter met een grote boog omheen gaan. 1 ster is overtrokken, maar minder kon niet.

Mer B

10/ 10
17 november 2022

Juliette Versteegh

10/ 10
4 november 2022

Echt een super bedrijf! Ze nemen echt de tijd om klanten te blijven benaderen tot er over gegaan word op betaling! Het heeft even geduurd bij mij voor de klant alles had betaald, maar dankzij incassojuristen wel alles terug gekregen en koste me niets! Heel tevreden!!

Start chatgesprek
Stuur een bericht