Klanten beoordelen ons met een

Je geld vliegticket of vakantie terug

Je krijgt geld terug voor je geannuleerde reis of vliegticket. Of de reisvoucher is niet meer geldig. Maar wat als KLM, Transavia, TUI of Corendon (steeds) niet betalen? We leggen uit waar je recht op hebt.

Geld terug vliegticket. Hoe zit het?

Je wilt geld terug van je reis of vliegticket. Van KLM, Transavia, TUI of Corendon. Wat zegt de wet hierover?

  • Een voucher hoef je niet te accepteren
  • Je moet binnen 14 dagen je geld terugkrijgen
  • Vluchten die vòòr 1 oktober 2020 zijn geannuleerd, moeten binnen 60 dagen worden terugbetaald
  • Reisvouchers die de klant niet kan omwisselen, moeten alsnog worden uitbetaald
  • Klanten die spijt krijgen van hun reisvoucher-keuze, kunnen deze 6 maanden na het aanvragen alsnog omwisselen
  • Als de vliegmaatschappij failliet gaat, ontvang je alleen geld terug als je bij een reisorganisatie met SGR-garantie hebt geboekt

Geld terug KLM

Hoe luchtvaartmaatschappijen omgaan met het teruggeven van geld aan klanten, verschilt per maatschappij. Bekend is wel dat bij KLM geld terug-ontvangen een uitdaging is. Het formulier waarmee je je geld kunt terugvragen is zeer gebruiksonvriendelijk.

Geld vliegticket terug: hoe IncassoJuristen.nl hielp

Nadat vanwege corona in maart 2020 wereldwijd veel vluchten werden geannuleerd, wilden veel vliegtuigmaatschappijen het geld voor vliegtickets niet terugbetalen aan consumenten. Ook niet nadat het Europees Parlement bepaalde dat consumenten recht hadden op teruggave van hun betaalde tickets, én geen genoegen hoefden te nemen met een voucher.

IncassoJuristen.nl heeft vanaf maart 2020 voor veel klanten succesvol het geld voor vliegtickets terug weten te vorderen.

IncassoJuristen.nl heeft vanaf maart 2020 voor veel klanten succesvol het geld voor vliegtickets terug weten te vorderen.

Wij helpen je verder

  • 9,1 / 10 waardering (935 reviews)
  • 90% zonder rechtszaak opgelost
  • Betrouwbaar: NVI-keurmerk
  • No-cure-no-pay incasso

Geld vliegticket terug: tevreden klanten

Vorig jaar kregen heel veel klanten via ons het geld van hun vliegticket of vakantie terug. Dit waren particulieren die vaak maandenlang onterecht hebben gewacht op hun geld vanwege geannuleerde vakanties.

Hoe werkt IncassoJuristen.nl?

Een incassobureau inschakelen doe je niet zo maar. Er is écht iets aan de hand. Iets wat niet past binnen de wettelijke eisen. IncassoJuristen.nl is een ervaren incassobureau. Wij zetten op een juiste juridische manier druk op de debiteur. 90 procent van de vorderingen wordt zonder rechtszaak afgehandeld.

Bij 90 procent van de zaken is geen rechtszaak nodig

No Cure No Pay Incasso

Gratis en veilig

Onze juridische hulp is gratis voor jou als ontvanger. Jij staat in je recht. Jouw debiteur niet. Daarom betaalt de debiteur de wettelijke kosten. Lees meer op de pagina: kosten incassobureau.

IncassoJuristen.nl inschakelen

Nu vliegtuigmaatschappijen ingespeeld zijn op de corona-crisis, voeren wij deze dienst niet meer uit. Maar ook voor andere incassotrajecten kun je bij ons terecht. Bij IncassoJuristen.nl zijn we onder meer gespecialiseerd in betalings-, huur- en contractkwesties.

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in procedures bij de rechtbank, het geven van juridisch advies en incassokwesties.

Start chatgesprek
Stuur een bericht